San Francisco

Jag Anna och Hanna har haft en helt fantastisk helg i San Francisco. Vi åkte på torsdag eftermiddag och kom fram på kvällen till vårt hotel som låg på Lombard street. Anna som redan varit i SF innan oss och gjort diverse grejer följde inte med när vi tidigt på fredagsmorgon gick upp för att gå till Pier 35 ombord på båten som skulle ta mig och Hanna till fängelseön Alcatraz. Det var en häftig upplevelse att gå igenom hela fängelset och få höra de riktiga fångarnas röster berätta om deras tid där i hörlurarna på vår guidening.

Efter fänglesebesöket mötte vi upp Anna på Pier 39 och åt på Hard Rock Café. Efter det blev det stan, sedan bio och sedan promenad tillbaka till hotellet.
På dag 2 så sov vi ut och tog det lugnt, vi bestämde oss för att traska iväg till parken vid "Painted Laidies" som är huset som filmas i serien Huset Fullt. Efter det blev det staden och piren igen, gud så vacker stad. Vi satt också vid något tillfälla i en annan park i stan med juice, kaffe och praliner.

Vi måste gått minst fem mil under tiden vi tillbringade i SF, vi gick överallt! Och det är inget skämt detdär med backarna heller, nog har vi fått träna låren och rumpmusklerna. Vi söndagen så avslutade vi i alla fall med Golden Gate bron och ett besök på IKEA där vi åt köttbullar med mos och lingonsylt. Nu saknar jag faktiskt tillbaka till Sverige en hel del, prick en månad kvar så är vi hemma!!
 

Kommentarer
Postat av: monica

Vilken händelserik och underbar helg Ni verkat haft.
Bilderna bekräftar det också.
Köttbullar; hemlandstoner!!!!
Kram från Monica.
Hälsa "mina" killar också med varma kramar.

2013-04-29 @ 18:14:52
Postat av: Åsa S

Fina bilder.
Vi åker till Häbbare i morgon, vi ska vara där i två dagar det känns mycket roligt. Ines och Terva med familj, mormor Monica och Edlunds ska dit. Önskar att ni också skulle följa med.
Kramizz

2013-04-29 @ 20:41:32
Postat av: Kikki.

Åh vad häftigt att åka till Alcatraz! :D Fina bilder! Ni ser ut att ha det så bra som helst men nu får ni komma hem tycker jag! Kramar

2013-04-30 @ 13:47:31
Postat av: Paps

Vi hittade aldrig painted ladies, var låg dom? Bodde ni också på Lombard street? Långt ifrån " Krokgatan"? Läcker stad! Längtar redan tillbaka.
Ses snart. Pussokram

2013-05-11 @ 00:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0