PÅÅååå havets vågade vågade våg

Jag, Per, Hanna och Matt åkte och surfade här om dagen, det var heeeeeeeeelt galet,. Matt trodde det inte skulle vara några bra vågor den dagen men så säger han när vi kom fram "Don't think I have ever seen waves like this in Santa Barbara before".. Meening - Det va stora vågor. 
Det tog ett tag innan man tog sig ut i havet, vågorna envisade sig med att slunga oss tillbaka till stranden. Vi fick aldrig stå på brädan men upp på knäna kom vi några gånger! Det var mycket svårare än vad man förväntade sig, vi ska nog göra ett nytt försök på måndag!
 

SCHOOLS OUT FOR SUMMER

Efter att jag kommit hem från skolan idag blev det en promenad längst vår vackra strand, och nu firar jag och min kära rumskompis Hanna att våra sista finals och skoldagar är gjorda med melon, sourburst och filmen "The Hobbit". Imorgon ska jag Hanna Per och Matt fara och surfa (!!!!!!) sketa kul ska det bli.
Bara fem dagar kvar till vi åker hem...

Grattis på Alexanders bemärkelsedag!


Här har vi vårt.. inte alltid så fina gäng!

Nu dansar vi ut

 
 
Igår sa vi hejdå till både Voc tech 2 och Jazz Dance Intermediate. Jag kommer sakna alla otroligt duktiga och underbara människor man fått lära känna och fått se utvecklas under terminen, tiden har verkligen bara flygit iväg! Nästa vecka har vi våra sista finals och sen är det slut.. Det känns overkligt att åka härifrån snart, detta som har blivit ett hem. Men det skadar ju inte att det hunnit blivit sommar i sverige när vi kommer tillbaka och det ska bli kul att få träffa alla hemma igen :)))
Nu ska jag äta jordgubbar och sen ska jag till min enda lektion idag, hörshej!
 
 
 
 
 

Ezekiel saw the wheel!

I lördags så var det dags för vi vår stora College Choir Concert I Santa Barbaras fina kyrka. Det var lite spännande att gå upp allihopa och sjunga de låtar som vi övat på hela terminen, lite sorgligt också att det nu är slut. Imorgonkväll (Tisdag) så ska vi alla 100 körare ha knytkalas och se på den inspelade konserten tillsammans. 
På första bilden ser vi det blonda svenska gänget + en dansk och vår körledare. Inger, Vera, Professor Kreitzer, Frida, Emilia och jag. .

Helgen har för övrigt varit helt underbar, nu börjar vädret verkligen steppa upp. Strålande sol och galet varmt varje dag, det blir att ta vara på alla dagar som är kvar nu innan man åker hem igen. Jag kommer verkligen sakna Santa Barbara. 
 







Hej och hå

Fredag: Ca 30+, poolhäng och solande heeela dagen!
Lördag: Städning, solande, grillning och umgås med helsköna människor
Söndag: Film, Panda Express, shopping och slöande. Lägenhet 41 har blivit lite sjuk. 
BARA TRE VECKOR KVAR INNAN VI ÄR HEMMA! Hugaligen.


RSS 2.0