Mot sydney

I löfte till många att vara flitig med bloggandet så lägger jag ut ett idag (Söndag) för uppdatera om det jag inte kommer kunna uppdatera om medan jag befinner mig i Sydney.
Morgondagen kommer att bestå utav: Möten med programmet jag åker med, kommer handla lite om livet i Nya Zeeland och om jobb etc. På kvällen åker jag till flygplatsen för att senare äääääntligen möta upp tjejerna Lovisa och Ida i Australiens huvudstad(!!!) Där ska vi spendera nio dagar och göra allt som man kan tänkas göra, ska ta många bilder så att man kan visa upp för er när jag är tillbaka. 
 
Såg igår att det fanns minst 10 feta sushi-ställen inom bara 100 meter ner för queen-street, vet vad som står på menyn idag lixåm :) Hörs om 10 dagar, tjing!
 
I brist på annan för tillfället så valde jag att flasha en snart två gammal bild på mina kära syskon som jag tycker så ofattbart mycket om. Vad är ett blogginlägg utan en bild liksom, skittråkigt!
 
 

32 timmars träsmak och sen..

så var man äntligen framme! Efter två dygns farande mellan Övik-Stockholm-London-HongKong med slutdestination - Auckland Nya Zeeland och bara 5 timmar sömn så ligger jag nu rätt så nöjd i min säng på hostlet på Queenstreet. Jag har redan hunnit med en välbehövlig dusch och en sväng runt i stan. Jag gick och råkade beställa mat på svenska och bad t.o.m om hamburgare som inte existerade i NZ, man känner av att kroppen är totalinställd på 05:30 på morgonen och inte 17:30 som det var här. Virrigt. Annars så har resan gått väldigt smärtfritt, har inte behövt stressa, inte blivit påverkad av någon förkylning och allt har bara flytit på, busenkelt!
 
I övrigt så är vädret här som ett typiskt svenskt maj/Juni väder, solen varm men det blåser svalt. Än är det ju fortfarande vår här. Intrycket jag fått av människorna är nog att de är lätta att ha att göra med, trevliga helt enkelt. Kanske är de väldigt turistvana, tycker mig nästan bara se turister vimla runt och ta kort överallt.
 
Nu är det egentligen bara att krypa till kojjs och ladda, men man har faktiskt hunnit träffa ett par trevliga lokalmänniskor redan så vem vet, kanske blir en liten karaokerunda ikväll innan man stupar! Imorgon möter jag upp med en av mina future-rooma som ska visa mig runt litegrann, får även uppleva Aucklands ChristmasParty som håller till på queensteet imorgon. :)
 
Kramar till er där hemma!
 
 
 

RSS 2.0