update

Vårt första stopp på roadtrippen var Las Vegas, vi kom fram till vårt hotel ca 21:30 efter sex timmars körning. När vi gick för att checka in så blev vi lite chockerade när hon bakom disken sa att vi inte kunde checka in så länge vi inte har någon som är 21 år eller äldre med oss. Då hade tydligen hotels.com gett oss fel information när det stod att man kunde va 18 år eller äldre när man skulle bo där. Det var riktigt drygt att få höra det där vi åkt så långt, men vi höll hoppet uppe och sökte efter något annat ställe som kunde ta emot oss (som tur är så har Vegas verkligen inte brist på hotel). Vi kom fram till Las Vegas Hotel vid halv 11 tiden väldigt hungriga och bestämde oss snabbt för att hitta någon slags Buffe. Alla Buffeér var tydligen stängda vid den tiden så hamnade vi till slut på Dennys på Las Vegas Strip, så efter 12 timmar så fick vi äntligen lite mat i oss. Medan vi letade någon resturang så strosade vi omkring i City, det var verkligen en upplevelse för sig. Det är den coolaste staden jag någonsin varit i.
Nu just är vi i Salt Lake City och här är det desto kallare, snö täckte alla bilar när vi vaknade imorse. 
 
Vi är förresten glada att vi bestämde oss att inte fara till Denver som vi först planerade, där ska de få tre decimeter snö och våra californiska däck skulle nog inte klara en meter. 
Bilder kommer snart!

Kommentarer
Postat av: Åsa S

Hoppas att det ordnar sig med hotellrum resten av resan. Det blir ett minne för livet eran resa. Ni kommer att kunna skratta åt saker som att ni fick söka hotell rum mitt i natten, hungriga och trötta fast ni nog kunde hålla er för skratt då det hände:)Vi saknar er men vi gläds åt att ni har det bra. Kramizz

2013-03-24 @ 10:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0